Het kandidaatsbestuur 2016-2017 is op zoek naar enthousiaste leden die het leuk zouden vinden zich het komende jaar in te zetten voor V.I.V.A. Een commissie is niet alleen een mooie aanvulling op je CV, maar het is ook erg leuk om te doen! Daarnaast is het ook nog eens goed te combineren met je studie. Wil jij het kandidaatsbestuur helpen er weer een gezellig jaar van te maken? Solliciteer dan voor een plek in één van de volgende commissies:

Activiteitencommissie
Als commissielid van de activiteitencommissie houd jij je bezig met de organisatie van de activiteiten van de vereniging. Heb jij leuke ideeën voor de invulling van de activiteiten? Lijkt het jou leuk om de maandelijkse borrel te organiseren en ben jij enthousiast en ondernemend? Solliciteer dan nu voor de activiteitencommissie en maak er samen met Kimberley Jacques een leuk en actief jaar van.

Studiereiscommissie
Als jij van reizen houdt en een organisatietalent bent, is de reiscommissie iets voor jou! Shakib Atmar zoekt enthousiaste leden die willen meedenken over de bestemming en de invulling van de studiereis 2016-2017. Wil jij deel uitmaken van de organisatie en een onvergetelijke reis neerzetten? Meld je dan snel aan voor de studiereiscommissie.

Via V.I.V.A.-commissie
Tot slot is het kandidaatsbestuur ook dit jaar weer op zoek naar creatieve leden die, onder leiding van Wirasha Autar, de ‘Via V.I.V.A.’ zullen gaan vormgeven. In dit magazine, die twee keer per jaar wordt uitgegeven, vind je artikelen over actuele onderwerpen, stukjes over activiteiten, interviews met kantoren en vooral veel foto’s! Als commissielid houd je je bezig met het schrijven en vormgeven van het blad. Ben jij creatief en houd je van een leuke, actieve rol binnen de vereniging? Solliciteer dan snel!

LNSF-commissie
Dit jaar is het aan V.I.V.A. de eer om het Landelijk Notarieel Studenten Feest te organiseren. Als commissielid van de LNSF-commissie organiseer je samen met Sophie Prosman een feest voor alle notariële studieverenigingen van Nederland. Ben jij enthousiast en heb je zin om niet alleen voor onze eigen leden, maar voor alle notariële studenten van Nederland een knallend feest neer te zetten? Meld je dan snel aan voor de LNSF-commissie.

Solliciteren doe je door uiterlijk op zondag 18 september 2016 een motivatiebrief naar viva.rechten@vu.nl te sturen.

 

Tags: