Vacatures

Vacatures

Kandidaat - Notaris | Hartman LMH

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een kandidaat-notaris bij voorkeur met ervaring in een vastgoedpraktijk.

Ben jij ons aankomend talent die het een uitdaging vindt om bij een notariskantoor te starten die haar sporen heeft verdiend in vastgoed- en ondernemingsrecht? Dan nodigen we je graag uit verder te lezen en te reageren!

Wie zijn wij?
Notariskantoor Hartman LMH is een ervaren juridisch adviseur in het vastgoed en het ondernemingsrecht. Opgericht door (kandidaat-)notarissen die hun sporen hebben verdiend bij grote kantoren. Hartman LMH is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas. Ons team bestaat uit gedreven, jonge en talentvolle medewerkers die het een uitdaging vinden om het uiterste uit zichzelf te halen om zo de beste dienstverlening na te streven in hun vakgebied.

Ons kantoor in een notendop:
• commerciële en particuliere vastgoed praktijk;
• ondernemingsrecht praktijk;
• bestaat uit twee notarissen;
• tien kandidaat-notarissen;
• zeven klerken / paralegals;
• tien medewerkers;
• wij werken in teamverband in een gevarieerde en dynamische praktijk.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het (zelfstandig) opstellen van koopovereenkomst, akten, adviezen of overige stukken op het gebied van particulier vastgoed en het voeren van correspondentie met cliënten en diverse andere partijen, zoals makelaars, adviseurs en banken.
• Op termijn voeren van (voor)besprekingen met cliënten, verwijzers en adviseurs ter voorbereiding op het opstellen van akten alsmede het geven van notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake.

Wij zoeken het volgende talent:
• kandidaat-notaris voor onze particuliere vastgoedpraktijk;
• (bijna) afgeronde Master Notarieel Recht, gestart aan beroepsopleiding of net de Master afgerond;
• persoonlijkheid die past binnen ons jonge en gedreven team;
• commerciële en ondernemende werkmentaliteit;
• bij voorkeur enige ervaring opgedaan (maximaal 3 jaar) in een notariële vastgoedpraktijk, particuliere vastgoed is een pre maar geen eis;
• fulltime beschikbaar en bij voorkeur wonend binnen de straal van Amsterdam.

Wij bieden ons talent:
• marktconform salaris
• energieke en dynamische werkomgeving
• goede ontwikkelmogelijkheden

Solliciteren?
Ben jij ons nieuwe talent? Dan nodigen wij je uit te reageren en ontvangen wij graag jouw motivatie met C.V. per e-mail. Deze kun je sturen naar saskia.lewis@hartman-lmh.nl. Wij zullen je dan spoedig informeren of we je zullen uitnodigen voor een gesprek. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Saskia Lewis, kantoormanager, op 020 5040050. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hartman LMH - Strawinskylaan 10 te Amsterdam www.hartman-lmh.nl - Tel. 020 5040050

Starter Notariaat | Legadex

Legadex is marktleider in vernieuwende juridische diensten en M&A begeleiding en heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. We maken bij onze dienstverlening gebruik van de nieuwste juridische software. Inmiddels kunnen we ruim 200 beursfondsen, private equity participaties en familiebedrijven tot onze klanten rekenen.

Legadex groeit en daarom hebben we binnen ons team in Amsterdam ruimte voor een

Starter (bijna of recent afgestudeerd in notarieel recht)

Lijkt het je interessant om voor internationale bedrijven te werken? Wil jij, onder begeleiding van ervaren corporate counsel, je vennootschapsrechtelijke kennis meteen in de praktijk brengen? Maak je graag onderdeel uit van een jong en enthousiast team, dat gaat voor de beste resultaten en waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat?

Als starter werk je mee aan verschillende projecten. Van het beheren en inrichten van vennootschapsstructuren voor grote internationale klanten tot legal entity en contractmanagement met behulp van software. Daarnaast leer je al snel besluiten en andere corporate documentatie op te stellen, beantwoord je juridische vragen en adviseer je over een efficiënte aanpak bij het up-to-date houden van de vennootschapsadministratie.

Doordat je aan diverse projecten werkt, zowel bij de klant als vanuit ons kantoor in Amsterdam, bouw je in korte tijd veel kennis op en krijg je een kijkje in de keuken van de mooiste bedrijven.

Jouw profiel
• (bijna) Afgeronde master notarieel recht
• Het lijkt je leuk om met juridische software te werken
• Je bent praktisch ingesteld, nauwkeurig en hebt een positieve minste
• Je bent daarnaast ondernemend én je toont initiatief

Ons aanbod:
• Een fulltime functie bij Nederlands marktleider in corporate legal services
• Je werkt in teamverband en zelfstandig voor de mooiste (internationale) bedrijven
• Goede interne opleiding waarbij je praktische kennis op doet die je direct kunt toepassen
• Groei in bedrijfsjuridisch werk en legal project management
• Regelmatig borrels en kennissessies met collega’s

Nieuwsgierig geworden en wil je graag eens een kop koffie drinken met één van onze corporate counsel? Ik ben bereikbaar op 06 52 62 61 37. Indien je wilt solliciteren ontvang ik graag je CV en motivatiebrief via chagens@legadex.com.

Student - Stage | Loyens&Loeff

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze notariële praktijkgroepen in Amsterdam en Rotterdam zoeken wij student-stagiaires

Wat bieden wij jou?
- Een uitdagende stage van twee maanden bij het grootste notariaat van Nederland;
- Een omgeving waarin op hoog juridisch niveau wordt samengewerkt met zowel advocaten als fiscalisten;
- Afwisselende werkzaamheden in zowel de nationale als internationale praktijk;
- Drie volwaardige notariële praktijkgroepen, namelijk Corporate, Real Estate en Family Owned Business &   Private Wealth;
- Veel aandacht voor interne opleiding.

Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Jouw kwaliteiten
Ben jij een enthousiaste derde jaar bachelor of master student notarieel recht, die de sfeer binnen onze notariële praktijk wil leren kennen? Ben jij pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Contact
Ben jij die ambitieuze starter die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie, cv en bachelor en master cijferlijst) naar anne.haverkamp@loyensloeff.com . Voor meer informatie kun je Anne Haverkamp bereiken via 020 578 5059 of kijk op onze website www.loyensloeffacademy.com.

Werkstudent | Loyens&Loeff

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze notariële praktijkgroepen in Amsterdam en Rotterdam zoeken wij werkstudenten

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende bijbaan voor 2/3 dagen in de week voor ongeveer 6 maanden waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk. Je werkstudentschap loop je binnen één van onze volwaardige praktijkgroepen, namelijk:
- Corporate
- Real Estate
- Family Owned Business & Private Wealth

Je maakt deel uit van het team. Dat betekent natuurlijk assisteren in dossiers, onder meer door uitzoeken van juridische vraagstukken, schrijven van adviezen, opstellen van conceptstukken, maar ook dat je wordt betrokken bij andere aspecten zoals kennis- en modelontwikkeling.

Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als werkstudent ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Jouw kwaliteiten
Je bent een enthousiaste master student Notarieel recht. Tevens ben jij proactief, ondernemend en een echte teamplayer.

Contact
Ben jij die ambitieuze student die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie, cv en bachelor en master cijferlijst) naar Florine.Hibbel@loyensloeff.com. Voor meer informatie kun je Florine Hibbel bereiken via 020 578 5318 of kijk op onze website www.loyensloeffacademy.com.

Uw vacature hier? Neem contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht