Facebook V.I.V.A.

Alle Facebook posts op een rijtje
 • Van woensdag 16 t/m vrijdag 18 mei zullen wij afreizen naar Madrid voor onze notariële en civiele business course. Wil je weten wat het betekent om je te begeven in de wereld van complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Laat jij op onze business course van Baker McKenzie zien hoe jij snel tot de kern van de zaak komt? Tijdens onze driedaagse business course van 16 t/m 18 mei ervaar je wat werken op topniveau inhoudt. Je gaat overdag aan de slag met een uitdagende real life business case en 's avonds zullen we Madrid verder verkennen! Ben jij 3e of 4e jaars student Nederlands Recht of Notarieel Recht en wil je weten hoe het er écht aan toe gaat? Meld je dan aan vóór 2 april via deze link. https://www.connexys.nl/bakermckenziesite/page.html?p_sfw_id=906&p_taal=1&evt_adv_id=4681&evt_pub_id=181&p_tax=1 Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Recruitment, via amsterdam.recruitment@bakermckenzie.com.
 • Mentor worden iets voor jou? Het mentoraat is op zoek naar enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s! Voorwaarden om ons team te versterken zijn: - Het eerste jaar van de studie volledig hebben afgerond, dan wel, wanneer eerstejaars, volledig op schema zijn - Fulltime beschikbaar zijn op donderdag 12 en vrijdag 13 juli en van maandag 20 augustus t/m dinsdag 28 augustus 2018 - Voldoende tijd hebben in de periode september t/m juni in studiejaren 2018-2019 en 2019-2020. Let op: met name in de maanden augustus t/m oktober ben je als mentor druk in de weer! Wat biedt een baan als mentor jou? · Je doet ervaring op in het begeleiden van nieuwe studenten · Je leert tijdens een training en daarna in de praktijk om te spreken voor een groep · Je bent meer betrokken bij de faculteit · Je hebt een hoop gezelligheid met medestudenten Lijkt het je wat...? Solliciteer dan uiterlijk maandag 26 maart 2018 en leg uit waarom JIJ mentor moet worden! Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar studieadviseur mw. mr. E.G. Klamer: e.klamer@vu.nl. De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 10 en donderdag 12 april 2018. Voor meer info over de functie van mentor: zie VUnet
 • 🚨 Reminder🚨 Beste Vivanen, Aanmelden voor het bezoek aan de Belastingdienst van 13 maart 2017 kan nog tot en met morgen! Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar viva.rechten@vu.nl Hopelijk tot de 13e!
 • Wat een avond! Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst!
 • Vandaag is de dag! Zijn jullie er klaar voor?🎉😏
 • |🎂 DIES 🎂| Er is er één jarig ...HOERA🎉 HOERA🎉... Lieve Vivanen, Op woensdag 21 februari a.s. mag V.I.V.A. eenenvijftig kaarsjes uitblazen! Dit moet natuurlijk gevierd worden! Kom op deze dag tussen 12.30 en 14.00 uur even langs de bestuurskamer om dit heugelijk feit met ons te vieren en een stukje taart te eten.
 • Op vrijdag 2 februari 2018 hebben we gezellig geborreld. De bestuursleden van het LNSC 2018 waren er ook gezellig bij. Wij willen ze van harte bedanken voor hun komst. Let op! Vandaag is de laatste dag om je aan te melden voor het LNSC 2018. Aanmelden kan via: http://lnsc.nl/lnsc2018/aanmelden/
 • Op dinsdag 13 maart zal V.I.V.A. samen met prof. Waaijer een bezoek brengen aan de belastingdienst. Een hele interessante activiteit, vooral voor de masterstudenten die in periode vier de vakken Estate Planning en Overdrachts- en omzetbelasting volgen. Het programma van ongeveer twee uur begint rond 15.00 uur en zullen we gezamenlijk afsluiten met een borreltje. Aanmelden kan tot donderdag 1 maart door een mailtje te sturen naar viva.rechten@vu.nl.
 • ❗️Reminder LNSC 2018❗️
 • | Landelijk Notarieel Studenten Congres 2018🖋| Op donderdag 15 maart 2018 vindt de 53e editie van het Landelijk Notarieel Studenten Congres, het LNSC, te Utrecht plaats. Het thema van dit jaar is: “Modernisering van het Ondernemingsrecht" Op deze dag zal worden ingegaan op de nieuwe Corporate Governance Code, beschermingsconstructies en het voorstel tot het geven van een ‘wettelijke bedenktijd’ aan beursvennootschappen. Een zeer actueel thema in het licht van recente overnamepogingen van enkele grote Nederlandse beursvennootschappen. Het congres zal aanvangen met het plenaire gedeelte waarbij de sprekers verschillende kanten van het thema zullen belichten. Tijdens de lunch en de twee workshoprondes kunt u op informele wijze kennismaken met de deelnemende kantoren. Het dagprogramma wordt afgesloten met een borrel in de Domkerk waarbij medewerkers van de deelnemende kantoren aanwezig zullen zijn. Het avondprogramma zal aanvangen met een diner in de Aula van het Academiegebouw, waarna het congres op grote hoogte zal worden afgesloten met een feest in de Domtoren. Aanmelden kan via: http://lnsc.nl/lnsc2018/aanmelden/ ❗️Let op: aanmelden kan tot en met 16 februari 2018❗️
 • Op maandag 5 februari 2018 vindt een extra algemene leden vergadering plaats. De ALV zal in het teken staan van het besluit tot statutenwijziging, besluit tot wijziging huishoudelijk reglement en het vaststellen van de conceptstatuten. Tijdens de vergadering zal gestemd worden over de gehele conceptstatuten. Tevens zullen de notulen van de ALV van 14 september 2017 vastgesteld worden. De ALV begint om 19:00 uur en vindt plaats op de Vrije Universiteit Amsterdam. De exacte locatie volgt nog! Wees erbij en laat u stem horen! Tot de 5e!
 • Je hebt nog twee dagen om je aan te melden voor de Loyens & Loeff Notarial Business Course! Wil jij kennismaken met het grootste notariaat van Nederland? Meld je dan voor 18 januari aan via https://www.loyensloeffacademy.nl/nl/studenten/events/notarial-business-course-2018/
 • “Find a mask and wear it well, So your true identity no one can tell” Het is eindelijk zover! Dit jaar is het aan ons het Landelijk Notarieel Studentengala te organiseren en het belooft zeker een mooi feest te worden. Op 22 februari 2018 staat het ons te gebeuren. Vanaf 20:00 uur ben je (met je geliefde) van harte welkom bij Macy’s Haarlemmermeerstation (Amstelveenseweg 266, 1075 XV te Amsterdam). Vervolgens kun je rond middernacht voldaan naar huis terug toe keren. Voor 20 euro p.p. (incl. drank en een hapje) wil je dit studentengala zeker niet missen, maar vergeet je niet aan het thema te houden! We willen er samen met jou een mysterieus gemaskerd bal van maken. Dus geef je vóór 1 februari op door een mail te sturen naar viva.rechten@vu.nl o.v.v. ‘Aanmelden LNSG’ en zorg dat je erbij bent! Afmelden na deze datum is in verband met de organisatie in beginsel niet meer mogelijk.
 • I Agenda februari 2018 I Januari is een rustige maand voor ons Vivanen! Het lijkt misschien vroeg maar het programma van februari ziet er als volgt uit! Wij hopen jullie bij de activiteiten van februari te zien. Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar viva.rechten@vu.nl P.S. meer informatie over de activiteiten volgt nog!