V.I.V.A. Bestuur 2017

Het 51ste bestuur der notariële studievereniging V.I.V.A.

Ershad Hosseini

Praeses h.t.

Hardwerkende optimist met als levensmotto ‘komt goed.’ Als je naast al dat harde werken zorgt voor genoeg ontspanning in je leven, komt alles zeker wel goed!

Diplomatiek
Optimistisch
Kritisch

Michelle Marugg

ab Actis h.t.

Samenwerken in een leuk team en een professioneel resultaat neerzetten geven mij energie. Ik ben een gezonde perfectionist en organisatorisch sterk. Verder kan ik erg genieten van reizen en lekker eten.

Enthousiast
Doorzetter
Sociaal

Jeroen Nobel

Fiscus h.t.

Ik kan soms ietwat perfectionistische trekjes vertonen. Dat betekent wel dat ik voor alles wat ik doe, erg mijn best doe om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Zo ook dit jaar voor jullie. Verder houd ik ervan om op een verre reis te gaan en ben ik een groot sportliefhebber.

Precies
Teamspeler
Loyaal

Chayenne Dollart

Assessor I h.t.

Gedreven, sociale vlinder die door haar nieuwe functie als Assessor I  h.t. al te graag foto’s schiet van verlegen Vivanen. Daarnaast kan je haar wakker maken voor lekker eten en zijn haar voetjes altijd ‘ready’ om te dansen op muziek van elke genre.

Vriendelijk
Doorzetter
Boekenverslinder

Anke Mol

Assessor II h.t.

Gedreven en verantwoordelijk. Ik houd van een oplossingsgerichte en rechtstreekse aanpak met een gezonde dosis enthousiasme en humor.

Besluitvaardig
Eerlijk
Gestructureerd